Rubrikbild - Tallar som vajar i vinden.

Systemutveckling

Vi hjälper er att göra bättre affärer med hjälp av IT!

LoveOne utvecklar skräddarsydda IT-system. Vår specialité är responsiva webbappar men vi bidrar också med vårt teknikkunnande som partner i större utvecklingsprojekt.

Webbapplikationer

Med responsiva webbappar menar vi system som liknar program som man installerar på datorn men som körs i en webbläsare på dator, läsplatta eller mobil. Det vanligaste fallet är olika typer av interna eller B2B-system som hjälper kunden effektivisera sitt arbete och därmed göra bättre affärer. Vi är rätt partner då lösningen är teknikdriven och det grafiska gränssnittet utvecklas för största möjliga användbarhet. För att kontrastera så är vi förmodligen inte rätt partner att leverera innehållsdrivna webbplatser byggda på grafik formgivning. Vi har för detta ändamål tagit fram en plattform som låter oss bygga webbapparna snabbare än våra konkurenter.

Teknikpartner

Våra konsulter har lång erfarenhet och djupt teknikkunnande inom en mängd områden. En översikt kan fås på kontaktsidan där varje konsult presenteras. Vi lämnar gärna fullständiga konsultprofiler på begäran.

Metod

Vi tillämpar agil utveckling. Många slänger sig med termen men få levererar det. Vi tar tillsammans med kunden fram en strategi för att därefter se vilka områden där kunden skulle kunna förbättra sin affär med hjälp av IT. Vi tar fram ett antal användningsfall och hjälper sedan kunden bygga minsta möjliga produkt som levererar affärsnytta. Sedan bygger vi vidare på den i korta och effektiva iterationer.

Exempel på kunder:

TRMedia. Vi hjälpte TRMedia att ersätta deras windows-applikation för att göra reducerade system med en responsiv webapp. Vi ingick i ett team där vi ansvarade för utvecklingen av java-servern.

Quinyx. Vi hjälpte kunden organisera en utvecklingsgrupp, sätta upp miljöer och med själva utvecklingen av Quinyxs workforce management-system som var byggt på Adobe Flex och PHP.

ATG vi var underleverantörer till ATGs spelsajt gjord i flash som användes 2007-2015.

VizRT. VizRT är har en marknadsledande portfölj av system för broadcasting. Vår konsult hjälpte underhålla och vidarutveckla flera av deras system som använde teknologier som Google Web Toolkit, java och Perl.